Strosa runt på Strøget i Köpenham i vår!

Åk på weekend ned till Köpenhamn och låt dig omslutas av en romantisk miljö med många nya och gamla byggnader, med stort utbud av nöjen, kultur, barer, restauranger och shopping! Det är svårt att sätta finger på vad det är som gör Köpenhamn unikt, men väl på plats upplevs en levande atmosfär som direkt förklarar dess unikhet. Ja – Skandinaviens näst största stad måste helt enkelt upplevas!

Väl i Köpenhamn rekommenderar vi att du går till Strøget, som är en av världens äldsta gågator och stadens populäraste shoppinggata. När shoppingrundan är slut kan du gå ner till Nyhavn, en hamn där många turister väljer att äta och dricka gott. Och om du önskar omväxling så finns det omtalade och uppskattade nöjesfältet Tivoli, mitt i staden.

I en byggnad från 1900-talet ligger det klassiska fyrstjärniga hotellet Ascot Hotell. Hotellet ligger i centrala Köpenhamn, med närhet till de historiska och kulturella platserna så som Rosenborgs slott och Amalienborgs slott och med gångavstånd till Strøget. Hotellet har i övrigt frukostbuffé, en reception öppet dygnet runt och gratis Wi-Fi.

Detaljer

• Flyg från Arlanda till Köpenhamn (t o r) med SAS incheckat bagage
• 3 nätter på Ascot hotell, del i dubbelrum deluxe med frukost
• Privat transfer till hotellet t o r

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.