Våra konceptresor

Låt dina drömmar bli verklighet

Våra konceptresor är skapade av resespecialister med hög kompetens och erfarenhet av att ta fram unika reseupplevelser.

Läs mer om vind i seglen

I denna resa så får du följa med på ett äventyr i Karibien med världens största femmastade segelfartyg, The Royal Clipper. Flottan består av flera segelfartyg och drivs av den svenska familjen Krafft där Mikael Krafft startade företaget för över 20 år sedan och har sedan dess genomfört fantastiska seglar resor runt om i världen.

Lyssna på ljudet av vågorna, känn doften av havet, för ett samtal med kaptenen samtidigt som du dricker en gin och tonic.

Vi lever i en tid av stress, speciellt i storstäderna. Samtidigt bor vi i norden som erbjuder fantastiskt fin natur och omgivning som kan ge oss en välbehövd paus från detta. Men framförallt har vi något som folk vallfärdar till Norden för att få se och uppleva, nämligen Norrskenet! I denna resa åker vi till våra kära grannar långt upp i norr för att få uppleva en vecka där fokus ligger på hälsa, natur och friluftsaktiviteter.

Läs mer om Norrskenssaga

Läs mer om Santa Barbara

Denna ikoniska tillflyktsort ligger högt uppe i Santa Barbara-kullarna och erbjuder den bästa utsikten över den amerikanska rivieran El Encanto, spridd över sju tunnland avskilda trädgårdar, öppnad 1918 och har varit en del av Santa Barbaras sociala scen sedan dess. Anläggningen är glänsande och glamorös, men ändå avslappnad och lågmäld. Den typen av plats som inbjuder dig att luta dig tillbaka vid poolen, andas in havsluften och smutta på ett glas fräsigt lokalt vin.

Venedig – en stad där historiska monument och byggnader möts med moderna exklusiva modehus där en stark romantisk atmosfär alltid hänger över Venedig. Markusplatsen och den magnifika Basillica di san marco hör till de främsta sevärdheterna. Venedigs glittriga kanaler i kombination med romantiska restauranger som slingar sig via kanalerna gör Venedig till ett perfekt resmål för alla par.

Läs mer om Romantiska Venedig

Läs mer om Bora Bora

Nyligen förbättrade bungalowsviter över vattnet, villagårdar vid stranden och undervattensäventyr välkomnar dig till denna sandkantade idyll i skuggan av Bora Boras berg Otemanu.

Låt oss hjälpa till med din drömresa

Kontakta oss via formuläret här eller ring vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

0775-555 000

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.

”Vårt breda kontaktnät världen över, vår långa erfarenhet och hundratals timmars research varje månad gör det möjligt för oss att sätta ihop och erbjuda dessa magiska konceptupplevelser för våra kunder. Det är något utöver det vanliga!”

– Niklas Olsson, Branch Office Manager

Arbetet bakom