Kontakta oss idag

Vi skräddarsyr resor med omsorg. Hur ser dina reseplaner ut? Hör av dig. Vi besvarar dina frågor, sparar din tid och förverkligar din nästa drömresa.

Varmt välkommen till oss. Vi ser fram emot att prata resor med dig.

Möt teamet

Cecilia Larsson

Travel Consultant UPPSALA

”Jag åkte på min första utlandsresa som sjuåring – min pappa hade fått jobb på Sri Lanka! Väggen av värme som slog emot mig när jag klev av flyget i Colombo glömmer jag aldrig eller syrsornas läte i den tropiska natten , det blev min vardag under en lång tid.

Nu har jag jobbat i över 20 år på BIG Travel med både affärs och privatresor och att få skräddarsy en drömresa till en kund är fantastiskt när man ser framför sig allt de skall få uppleva, känna och smaka på.

Några favoritresmål jag har förutom ovan nämnda är Australien, Jamaica och Maldiverna – där man bara kan vara med sand mellan tårna.

Mattias Olsson

Travel Consultant UPPSALA

”När jag första gången var i New York i början av nittiotalet föll jag direkt för stadens puls och ständiga ljud från gatorna. Denna världsmetropol fick mig att vilja jobba med resor och berätta för alla hur underbar staden var. Det går helt enkelt inte att sluta resa dit.

Efter att ha jobbat på BIG Travel i mer än 25 år, har jag fått möjlighet att resa i alla världsdelar och givit mig stor kännedom om resmålen. Jag delar med mig av min erfarenhet till våra kunder, förklarar ”dos and don´ts” och hur man hittar till drömresemålen.

Följande ställen borde vara på allas bucketlist: Uppleva en safari i Tanzania, träffa orangutanger på Borneo, åka offpist i knähög lössnö i Aspen eller helt enkelt bara lyssna på vågskvalpet på Maldiverna.”

Niklas Olsson

Branch Office Manager UPPSALA

”Under mer än 30 år som resesäljare har jag upplevt många underbara möten med människor både på mina resor runtom världen samt med kunderna i butiken eller på telefon.

Att få dela med mig av dessa möten och av min mångåriga kunskap och glöd att sätta ihop resor till människor och få deras upplevelse att bli så bra som möjligt, det är min drivkraft.

Att fånga smaker, lukter och glädjen man får av en morgonjogg i soluppgång på Copacabana i Rio de Janeiro, av att ta ett djupt andetag uppifrån en bergstopp i Alperna, av att stå uppe på däck på ett kryssningsfartyg som glider in mot en palmklädd ö i Karibien eller att bara njuta en rykande varm Espresso på en piazza i Neapel – det är den känslan jag vill förmedla till våra kunder.”

Krestin Olofsson

Resebyråchef / Travel Agency Manager Ljusdal

0775-555 000
kicki@reseshopen.se

”Jag har jobbat i branschen drygt 20 år, med både privat, affärs och gruppresor. Är även en uppskattad reseledare på några av våra gruppresor och som gärna snokar upp destinationens bästa glass.

Ett av mina favoritresmål är Toscana, där kombinationen av god mat och dryck blandas med kultur och historia i ett fantastiskt landskap. Även den grekiska ö-världen ligger mig varmt om hjärtat, där den lilla orten Kalamaki på ön Zakynthos kommer högts i topp. Kilometerlång fin sandstrand, där man har möjlighet att få se någon av öns många sköldpaddor.”

Åsa Söderqvist

Travel Consultant Ljusdal

0775-555 000
asa@reseshopen.se

”Jobbat ca 20 år i resebranschen med privat-, affärs-, och gruppresor. Även arbetat som reseledare. Att få hjälpa till och planera resedrömmar är något av det roligast jag vet.

Thailand, USA och Karibien är några av mina favoritresmål. Kryssar gärna med de stora fartygen till destinationer med sol, bad och vita sandstränder.”

Marie Öhman

Travel Consultant Stockholm

0775-555 000
marie.ohman@bigtravel.se

”Mina stora intressen resor, människor, djur och natur har funnits som en röd tråd genom mina dryga 35 år i resebranschen. Jag har arbetat framförallt med privatresor, men även med grupp & konferens samt event. En specialitet är skräddarsydda långresor och kryssningar. Många resor såväl i tjänst som privat har gett mig en god kunskap om resandets logistik och olika resmål och kulturer. Vad gäller favoritresmål så har jag många. Man kan säga att jag samlar på öar, där Greklands och Thailands övärld är något jag alltid återkommer till. Jag brinner för att hjälpa dig hitta precis den resa du söker och delar gärna med mig av mina samlade erfarenheter! Vad drömmer du om?”

Andreas Stolzenberg

Travel Consultant

STOCKHOLM

0775-555 000
andreas.stolzenberg@bigtravel.se

Det finns få saker i livet som har gett mig så mycket som resandet har gjort. Det började med ett intresse men utvecklades snabbt till en karriär för att med min erfarenhet hjälpa andra som också ville upptäcka världen. Som många med mig så har jag en förkärlek till Thailand och framför allt Bangkok, jag älskar pulsen, dofterna, människorna och utbudet av allt som finns att göra, allt ifrån takbarer och marknader till att cykla runt Bang Kachao och njuta av en kall cappucino. Förutom Thailand så ligger även Maldiverna och Tokyo väldigt högt upp som favoritdestinationer och är varmt att rekommendera för den som vill komma utanför Europa.

Våra resebyråer

Vi vet att det finns ett starkt behov hos människor att få träffas fysiskt. Det kan vara givande att prata med någon face to face, speciellt om man ska planera en resa och har många önskemål och frågor. Personlig service är A och O för oss och vi vill kunna erbjuda våra kunder det fysiska mötet. Därför har vi tre butiker – en i Uppsala, en i Stockholm och en i Ljusdal. För dig som har långt att åka till våra butiker finns såklart all service även tillgänglig via telefon eller mail.

Varmt välkommen till våra resebyråer i Stockholm, Uppsala och Ljusdal!

Kommendörsgatan 37, Stockholm

Kommendörsgatan 37, Stockholm