Om oss

BIG Travel Concept är en del av BIG Travel som äger och förvaltar en rad olika resebolag. Vår passion är att sätta samman och skapa så bra resor som möjligt för våra kunder. Våra medarbetare har ett genuint intresse för resor och tillsammans har vi stor erfarenhet av att boka och förmedla resor.

Vi erbjuder väl utvalda resor och konceptupplevelser och hjälper mer än gärna till med att skräddarsy resor utefter dina drömmar och behov.

Varmt välkomna!

Stort kontaktnät

Vårt nätverk med kontakter och samarbetspartners sträcker sig över hela jordklotet. Detta gör att vi har stora möjligheter att hitta och boka det du efterfrågar för din resa.

Erfarenhet och kunskap

Vårt team har lång erfarenhet av att arrangera och sälja resor. Vårt team består av medarbetare med olika bakgrunder, åldrar och kompetenser som varit i branschen länge. Tillsammans drar vi fördel av detta för att kunna leverera så bra upplevelser som möjligt till dig som kund.

Personlig service i toppklass

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. För att lyckas är personlig service A och O för oss. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

Miljö och hållbarhet

Miljö och hållbarhetsfrågor är en viktig del i vårt arbete. Vi erbjuder miljövänlig reseservice där vi uppmanar och säkerställer att våra leverantörer och samarbetspartners håller löftet om att jobba med hållbarhet och miljö.

Våra andra varumärken

Watch It Live

Upplev de häftigaste sportevenemangen med Watchitlive. Här delar välkända sportprofiler med sig av sina kunskaper och erfarenheter för att skapa upplevelser i världsklass. Åk på en formel 1-resa eller häng med Peter Forsberg på en hockeyresa – valet är ditt! Våra ambassadörer är bla Frida Hansdotter, Peter Forsberg, Henrik Harlaut m. f.l.

Gå till Watch It Live

Reseshopen

Reseshopen i Ljusdal grundades 1981 och har specialiserat sig på gruppresor med färdledare. Här jobbar Kicki och Åsa, som tillsammans har 40 år i branschen.

I våra rundresor ingår som oftast utflykter ledda av våra svenska guider, många av dem boende på resmålet.

Du kan välja mellan sol och badresor, storstadsresor och rundresor runtom i världen och även inom Sverige. Oavsett resmål så har vi alltid hotell med bra läge nära till restauranger, shopping, sevärdheter eller stranden. På sol och storstadsresorna väljer du själv vilka utflykter du deltar i. Du får alltid tid och möjlighet att uppleva resmålet på egen hand.

Gå till Reseshopen

Your Next Tour

Är du musik- och kulturintresserad har du hittat rätt! Your Next Tour har fantastiska upplevelser med stort fokus på operaresor med fina hotell och roliga aktiviter. Reseledarna har lång erfarenhet av opera esor och med sina breda kunskap fyller de resorna med massa spännande innehåll.

Gå till Your Next Tour