Sils im Engadin, Schweiz: Din plats för återhämtning

Vi minns vissa hotell mer än andra. Ibland kanske tack vare att atmosfären, med personalen inräknad, gett oss en känsla om att vara väldigt familjär och hemtrevlig. Hotell Waldhaus Sils är ett femstjärnigt hotell som ärvts vidare inom samma släkt sedan år 1908, och är omtalat för att vara ett unikt hotell med en väldigt familjär och välkomnande atmosfär. Här bor du i ett klassiskt välbevarat hotell, omgiven av skog, ängar och sjöar. Hotellet har bland annat pool, spa, fitnesscenter, tennisbana och nära till ett flertal fantastiska restauranger.

Hotell Waldhaus Sils ligger i den lokala lilla byn Sils im Engadin i Schweiz. Byn är sedan långt tillbaka omtalad för att vara den ultimata platsen för återhämtning. En plats för dig som vill ladda batterierna och samla kraft, med en natur som öppnar upp möjligheter för vandring med magiska vyer. Här kan du ta dig upp för berget Piz Corvatsch, som är Östra Alpernas högsta bergsstation med en högsta höjd på 3451 meter. Byn är i övrigt känd för en plats med sevärdheter, såsom exempelvis Biblioteca Engiadinaisa, Robbimuseet och Nietzschehuset.

Detaljer

• Exempeldatum för resa
• Hotell Waldhaus

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.