Upptäck Lugano: Bo på exklusivt spahotell med vy över sjön

Lugano är en pärla belägen i den pittoreska regionen mellan Schweiz och Italien, är en harmonisk blandning av naturlig skönhet och kulturell rikedom. Med sjön och de omgivande fantastiska bergen som ramar in landskapet har Lugano lockat besökare och invånare i århundraden med sin förtrollande atmosfär. ARIA Retreat & SPA är en exklusiv fristad som utgör hjärtat av Parco San Marco Hotels & Beach Resort, och befinner sig precis vid berget Bronzone vid Lugano-sjön.

Hotellet är din portal till en värld av avkoppling och förnimmelser. Här omfamnar du naturen på allra bästa sätt, med panoramautsikt över sjön och alperna innanför hotellväggarna. Utanför väntar den privata stranden och den frodiga parken som sträcker sig över 60 hektar, en oas av lugn och inspiration.

Inne på SPA CEò, en fristad enbart för vuxna, blandas terapeutiska behandlingar och avkopplande atmosfär i en harmonisk förening. För familjer som reser med barn är Parco San Marco Hotels & Beach Resort en sagolik lekplats. Tre barnklubbar står redo att väcka fantasin och entusiasmen hos de små upptäckarna. Med en mångfald av aktiviteter som sträcker sig från äventyrsbad till kreativa utforskningar, kommer de yngre bli minst sagt aktiverade under veckan.

Städer och byar längs Luganosjöns stränder bär på historier och kulturskatter. Överallt möts smala gränder och färgglada hus som tillsammans speglar en genuin atmosfär. Aktiviteter runt sjön är lika mångsidiga som landskapet självt. Vattensportentusiaster kan njuta av segling, vattenskidor och fiske, medan vandrare och cyklister har ett överflöd av stigar att utforska i de omgivande bergen. Utflykter längs sjöns kustlinje avslöjar pittoreska utsiktsplatser och möjligheter att njuta av regional mat och vin. Lugano erbjuder en värld av fantastisk atmosfär, välkommen att upptäcka det du med.

Detaljer

Faciliteter:

Totalt antal sviter: 15
Transfer till flygplatsen
Köksbruk
Parkering
SPA CEò (endast vuxna)
En inomhuspool
En infinity saltvattenpool
Privat strand
Relaxpool (endast vuxna)
Sport (t.ex. tennis, cykling, vattensporter)
Privat kock
Möten & Evenemang
Badort
Gym
Golf
Lakeside
Husdjursvänligt
Skönhet/Anti-Aging Spa
Destination Spa
Simbassänger
Tennis Resort
Vattensporter

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.