Romantisk weekend i Rom

Upplev de antika rötterna i Rom

Åk på romantisk weekend till Italiens huvudstad Rom. Staden är känd som den eviga staden med forntida antika arv. Ända sedan antiken har Rom varit historiens viktigaste centrum, och är idag en inflytelserik världsstad. Här finns ett av världens sju underverk – den magnifika amfiteatern Colosseum. Andra antika sevärdheter är templet Pantheon, Forum Romanum och Vatikanen. Här finns även den kanske mest kända fontänen i världen, Fontana di Trevi. Gör som miljoner turister årligen – släng en krona i fontänen och önska dig något.

Åker du till Rom rekommenderar vi att du bor på hotellet G – Rough. Ett häftigt och sofistikerat hotell, som är centralt och med närhet till mängder av sevärdheter. Hotellets interiör avslöjar något om att “Rom inte byggdes på en dag”; en inredning som styrker behovet av tid för att skapa stora saker helt enkelt. Upplev själv!

Önskar du annat hotell eller vill du att vi ger förslag på fler? Kontakta oss, så ordnar vi det gärna åt dig.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 3 nätter på hotell G - Rough

fr. 9 816 kr

Pris per person med del i dubbelrum, flyg med SAS t/r.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.