Reunion Island: En av de mest spännande platserna på jorden

Reunion Island är Mauritius systerö och en relativt okänd ö mitt i Indiska Oceanen, kännetecknad som en av de mest spännande platserna på jorden. Här upptäcker du fantastiska berg, stränder, vulkaner, vattenfall och så mycket mer! På denna ö ligger öns första femstjärniga resort LUX* Saint Gilles. Resorten ligger undangömd på stranden l’Ermitage med fantastiskt vatten och skyddade laguner med barriärrev. Här finns mycket att upptäcka och platsen erbjuder bland annat dykning, djuphavsfiske, helikopterturer och golfbanor. Du kan också besöka Salazie, Mafate och Cilaos, som är en fängslande stad på 1214 meters höjd. På ön finns även UNESCO:arvet och vulkanen Piton de le Fournaise.

Förutom allt som finns att upptäcka så kan du närsomhelst koppla av intill öns största pool, njuta av smakupplevelser från fyra olika restauranger och bara andas in en fantastisk atmosfär som präglad av den forntida kolonialtiden. Önskar du ännu mer avkoppling kan du välja mellan flertal behandlingar på spaavdelningen, ett spa som går i linje med en hållbar strävan och syftet om att bara bry sig om det som är viktigt.

Få 10% rabatt! Läs mer här. 

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.