Paris: Fransk charm och sofistikerad elegans i hjärtat av Marais

På Place des Vosges, som är det äldsta torget i Paris och full av konstgallerier, antikaffärer och charmigt franska restauranger, fik och terrasser, ligger det omtalade lyxhotellet Pavillon de la Reine. Här finns 56 individuellt designade rum och sviter med samma charm och sofistikerad elegans som ett stort palats.
Klassisk fransk charm. Här fascineras du av hotellets murgröntäckta byggnad följt av en privat fantastisk innergård och trädgård fylld av rosor. Hotellet är en lugn och sofistikerad tillflyktsort och för dig ytterst privat, bekvämt och exklusivt. 

För den som önskar bo i Suite de la Reine bor på hela 860 kvm, med utsökta inredningsdetaljer såsom original 1600-talsparkett från Versailles, en handgjord ljuskrona specialbeställd av Alexandre Logé och en antik eldstad med anor från 1600-talet. Alla rum och sviter präglas av antika inslag men är samtidigt skickligt kombinerade med moderna möbler, designade av Didier Benderli. 

Spaavdelningen på 2 700 kvm är en sann fristad med behandlingar, gym, jacuzzi och ångbad och gratis för dig som bor på hotellet. I övrigt ligger i hjärtat av Marais, nära Place des Vosges, som är det äldsta torget i Paris. Marais är livligt och trendigt och fullt av underbara butiker, gallerier, fascinerande museer, stämningsfulla caféer och restauranger.

 
Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.