Paris: Bo prisvärt nära en av världens mest kända sevärdheter

Paris är modets, kulturens och historiens mecka. Hit vallfärdar (åker) miljontals turister årligen för att shoppa på exklusiva shoppinggator och besöka museum och sevärdheter. Paris är också känd som en stad av kulinariska matupplevelser. Så förutom croissant och ett glas vin på en fransk bistro, finns det även ett rikt utbud av restauranger med god mat.

Mitt i Paris befinner sig Le Tsuba Hotell. Hotellet är ett utmärkt boende för dig som under din vistelse vill ha nära till världens mest kända sevärdheter. Hotellet har nära till Eiffeltornet, Louis Vuitton museum och Triumfbågen. Lite längre bort, närmare 4 kilometer, finns också världens främsta konstmuseum Louvren med konstverket Mona Lisa. I övrigt erbjuder hotellet en bar och spa med flertal spabehandlingar.

Vill du utöka ditt resmål? Önskar du att vi exempelvis förbereder färdiga entrébiljetter till dessa sevärdheter? Då ordnar vi det åt dig. Allt för att vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig.

Detaljer

• 3 nätter på Le Tsuba Hotell i Paris

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.