Thailand, Krabi: Nybyggt lyxhotell med poolsviter

Banyan Tree Krabi ligger vid Tubkaek Beach, en 20 km lång kustlinje bortom de populärare Ao Nang och Railey stränderna i Krabi. Cirka 50-minuters taxiresa från Krabi International Airport.

Detta nybyggda hotell (öppnades 24/10-20) har 72 poolsviter och villor – varje med sin egen privata pool och utsikt mot solnedgången vilket erbjuder gästerna en intim och lyxig vistelse!

Rummen är moderna och ljusa och går i mjuka toner av trä, sten och sand. Höjdpunkten är den privata terrassen med pool, som ger en känsla av att vara på sin egen lilla ö. Hotellet har b la. två restauranger, strandbar, barnklubb och ett träningscenter och stranden är blott ett stenkast bort.

Flyg med Thai Airways som endast har en mellanlandning i Bangkok. Önskas några dagar stopp där så kan vi naturligtvis ordna detta till dig!

Detaljer

• Flyg från Arlanda alt. Köpenhamn till Krabi med Thai Airways (t o r) med incheckat bagage
• 7 nätter på 5-stjärniga Banyan Tree Hotels & Resorts, del i Deluxe Pool Suite med frukost
• Datum på förfrågan

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.