Neapel: Pizzans hemstad

I Neapel äter du världens mest berömda pizza, som har utsetts till ett världsarv av FN-organet UNESCO. I denna stad hittar du pizzerior i varje gatuhörn. Låt dig serveras den italienska flaggan på en tallrik: en klassisk Margherita med mozzarella (vit), tomat (röd) och basilika (grön). Och vi rekommenderar att du äter den på en av Neapels populäraste pizzerior 50 Kalò. Pizzerian är känd för sin deg som fått jäsa i minst tjugo timmar.

Staden Neapel erbjuder inte bara god pizza utan även en fantastiskt vacker miljö. I Neapel finns Amalfikusten och kallas för världens vackraste kuststräcka. Hyr bil eller åk på en guidad heldagstur för att låta dig fascineras av de höga bergen och de färgglada vackra husen. En annan utflykt vi även rekommenderar är en dagsutflykt till den forntida romerska staden Pompeji. Från toppen av berget har du magisk utsikt över Neapelbukten och Amalfikusten.

Palazzo Caracciolo Napoli MGallery Hotel Collection är ett autentiskt, rustikt och charmigt hotell som du kan bo på under din vistelse. Här finns pool, bar och restaurang, med närhet till kända sevärdheter. Och vi kan nästan garantera dig, att hotellet förmodligen ligger i närheten av en pizzeria…

Detaljer

• 3 nätters weekend på Palazzo Caracciolo, del i Superior rum inkl. frukost
• Flyg med Lufthansa

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.