Mauritius: Öns bästa strand och solnedgång

Välsignad med öns bästa solnedgång och strand är resortlivet på LUX* Le Morne något utöver det vanliga. Resorten är en chic, fridfull och romantisk boutiqueresort precis vid berget Le Morne, som är med på UNESCO: s världsarvslista. Överallt finns saker att upptäcka, såsom Black River-ravinerna, laguner, världsberömda surfingplatser och fantastiska delfinmiljöer. Resorten erbjuder även kreativa och spännande restauranger och barer att besöka, alla ur en medveten grundidé om hållbarhet och att minska matsvinnet. 

Rummen är modernt designade av den berömda arkitekten Jean Marc Tangi i neutrala toner och naturliga material. I övrigt finns spaavdelning, fitnesscenter och mängder av vattenaktiviteter att välja mellan. Scrolla ner för att se utbudet mer detaljerat och kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar boka. 

Detaljer

Spaavdelning:
• 4 exklusiva dubbelbehandlingshytter
• 4 exklusiva enkelbehandlingshytter
• Hamam
• Bastu
• Jacuzzi

Aktiviteter:
• Tennis, beachvolley, bordtennis, boccia, gym, stand-up paddleboard, kajak, segelbåt, vindsurfing, trampbåt, mountainbikes, golf (bana nära hotellet), båt med glasbotten, jollar, snorkling, vattenskidor

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.