Marbella: Storstadspuls och rikt uteliv

Kuststaden Marbella i södra Spanien är känd för ett rikt välbefolkat uteliv med exklusiva klubbar, och är en viktig destination för lyxkryssare och yachter. Kuststaden är maxad med stränder, poolställen, restauranger, barer och mysiga fik. Här får du uppleva Marbellas nyanser och kontraster när den gamla stadskärnan, med trånga gränder och mysiga torg, möter den nya moderna med höga byggnader och breda gator.

Marbella passar alla olika typer av resenärer. Vad gäller sportsliga aktiviteter är golf mycket populärt. Här finns ett brett utbud av högkvalitativa golfbanor, i ett klimat som gör det möjligt för dig att spela året runt.

Vill du åka hit så rekommenderar vi att du bor på hotellet Boho Club Resort. Ett hotell i en vacker och avkopplande miljö med fantastisk vy mot bergen, med tillhörande pool, restaurang och bar.

Detaljer

• Flyg med Norwegian från Arlanda till Malaga
• 3 nätter på Boho Club Resort
• Datum på förfrågan

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.