Hotell i Laos: Välbevarad hemlighet i UNESCO-arvregion

Laos, som ofta har hamnat i skuggan av sina mer välkända grannar, utgör en korsning i Sydostasien och bär på en välbevarad hemlighet med en mångfald av både natur och kultur. Mekongfloden utgör landets livsnerv och omringas av berg och risfält som förser fridfulla städer med näring och en charmigt rustik atmosfär, präglad av dess vänliga invånare. Utforska Luang Prabang genom en av världens mest imponerande flodresor och upptäck en romantisk stad inbäddad i berg, där det femstjärniga hotellet Belmond La Résidence Phou Vao gör sig beläget.

På hotellet sjunker du ner i en värld av avslappnat lugn bara ögonblick bort från skatterna i Luang Prabang. Hotellets uppskattade läge i denna UNESCO-arvregion erbjuder spektakulär utsikt över bergen. Skulpterade trädgårdar ger vika för oändliga molnskogar. Svalka dig i den sötvattensfyllda infinity-poolen som balanserar på klippans kant eller unna dig Mekong Spa. Stillhet, lugnt, sublimt – varje sekund här är en stund att värdesätta och gång på gång längta till.

La Résidence Phou Vao är hem för Tam Nan, en av de bästa restaurangerna i Luang Prabang. Menyn är förankrad i legendariska lokala berättelser, omformade för att hedra regionens lugna och gammaldags charm. Här njuter du av en unik matupplevelse skapad med passion från hjärtat.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.