En resa tillbaka i tiden till elegans på Vidago Palace Hotell i Portugal

Vidago Palace Hotel i Portugal är mer än bara en plats att bo – det är en tidsmaskin som för dig tillbaka till en era av oöverträffad elegans och komfort. Beläget i den grönskande norra delen av landet, nära den historiska staden Chaves, är detta en destination som bär på en rik historia och erbjuder en exklusiv upplevelse som få andra platser kan matcha.

Hotellet öppnade sina dörrar 1910 och har sedan dess varit en symbol för överflöd och välbefinnande. Den majestätiska byggnaden är omgiven av en idyllisk park och frodiga trädgårdar, skapade för att erbjuda en fristad av lugn och avkoppling. Vidago Palace Hotel har genom åren lockat kungligheter, aristokrater och kändisar från hela världen, och det är inte svårt att förstå varför. Hotellet är mest känt för dess anrika spaanläggning. Det naturliga källvattnet som strömmar genom området har i århundraden hyllats för sina hälsosamma egenskaper, där kan njuta av en rad exklusiva spabehandlingar som utnyttjar dessa fördelar. Vidago Palace Hotel är även känd för sin prestigefyllda golfbana. Golfentusiaster kan utmana sig själva på den välskötta banan medan de njuter av den omgivande utsikten.

Sammanfattningsvis är Vidago Palace Hotel mer än bara en plats. Hotellet är en livsstil, en resa tillbaka i tiden, till en epok av elegans och lyx, samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter och service av högsta klass. Oavsett om du söker avkoppling, äventyr eller en smak av historia, är detta en plats som kommer att förtrolla dina sinnen och skapa minnen för livet.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.