Dublin, Irland: Ta en öl på äkta irländsk pub

Många av oss associerar Dublin med smala rustika gränder, som myllrar av inhemska unika pubar och restauranger. Inte så konstigt att vi tänker så egentligen, eftersom att staden är känd för sitt rika nöjesliv med barer, nattklubbar och restauranger – i en autentisk och alldeles säregen miljö.

Staden Dublin ligger i Irland och är även känd för sitt enormt stora festivalutbud. Några populära festivaler är Jameson Dublin International Film Festival, den kinesiska nyårsfestivalen, Dublin Dance Festival och trädgårdsfestivalen Bloom in the Park. I övrigt erbjuder staden ett stort utbud av museer och sevärdheter. Här rekommenderar vi att du besöker bland annat Dublin Castle, Irish museum of modern art och National museum of Ireland.

Under din vistelse bor du komfortabelt på hotellet The Clarence. Hotellet gör sig beläget väldigt centralt och har gångavstånd till en rad olika sevärdheter, bland annat Dublin Castle, Olympia Theatre, Christ Church Cathedral, The Spire och Trinity College. Hotellet har även restaurang och bar, med roomservice och reception öppet dygnet runt för dig.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Direktflyg med SAS Arlanda till Dublin
• 3 nätter del i standard dubbelrum (ej frukost) hotell Clarence

fr. 15 595 kr

Pris för två personer

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.