Bo i en oas av dalar, öken och berg

Upptäck AlUla i Saudiarabien, en plats som tar andan ur en med dess 200 000 år av mänsklig historia, dadelpalmer och sandstensgravar som huggits ur klipporna. Banyan Tree AlUla erbjuder en ny nivå av lyx på en yta av 10 000 kvadratmeter i Ashar-dalen i AlUla, omgiven av dalar, öken och klipptoppar. Anläggningen har 47 fristående villor och två huvudbyggnader sammanlänkade av en slingrande bana.

Hotellet ligger mitt i en spektakulär ökenmiljö och har en imponerande arkitektur inspirerad av regionens rika kultur och historia. Hotellet erbjuder olika typer av boenden, inklusive villor med privat pool och lyxiga tält med egen veranda. Alla boenden är inredda i en elegant och modern stil med inslag av traditionella arabiska designelement.

Banyan Tree AlUla har också flera restauranger som serverar en variation av lokala och internationella rätter. En av restaurangerna, Jouri, erbjuder en unik matupplevelse där gästerna kan njuta av mat i en privat plats i öknen med utsikt över AlUla-området. För avkoppling och välbefinnande tillhandahåller hotellet även ett exklusivt spa som erbjuder olika behandlingar med traditionella arabiska ingredienser. Här finns även en utomhuspool och en träningsanläggning för gästernas bekvämlighet.

I närheten av Banyan Tree AlUla ligger Madain Saleh, en UNESCO världsarvsplats som anses vara en av de viktigaste arkeologiska platserna i Saudiarabien. Du finner även många andra av regionens historiska och kulturella sevärdheter precis i närheten, bland annat den gamla fascinerande staden AlUla.

Sammanfattningsvis är Banyan Tree AlUla en oas av lyx och komfort mitt i en fascinerande ökenmiljö. Hotellet erbjuder en unik upplevelse för resenärer som söker en kombination av kultur, historia, avkoppling och lyx.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.