Aktuellt

Vinnaren av 2000kr i presentkort är…

För ett tag sedan arrangerade vi ett bröllopsevent i samarbete med Bröllopsbruket där de som besökte oss fick prova bröllopsklänningar och tävla om att vinna ett presentkort på 2000kr i resor, och vi har precis utsett vinnaren! Den lyckliga vinnaren är Sofia Samuelsson! Stort grattis och tusen tack för att du deltog i tävlingen och för att du tog dig tid att prata resor med oss.

Välkommen att kontakta oss för att hämta ut ditt presentkort. Villkoren för erbjudandet gäller om du bokar en resa för minst 10 000:- och innan den 31.05.23. Tryck här för att komma till våra kontaktvägar.

Allt gott så länge,
Vänliga hälsningar från BIG Travel Concept!

 


Om Bröllopsbruket

”I Bröllopsbrukets mysiga och välkomnande showroom florerar du bland ca 200 vackra brudklänningar i olika modeller och från varierande märken. Hälften av alla klänningarna är second hand, tvättade och i välvårdat skick. Bröllopsbruket säljer också helt nya klänningar från bland annat Madi Lane och Hervé Paris. Deras provrum är väl tilltagna och elegant inredda. Du kan även prova brudklänning tillsammans med slöja, smycken och skor, för att hitta rätt look! Det finns gott om plats för dig som vill ta med dig kompisar och göra provningen till en oförglömlig upplevelse.”

Tryck här för att komma till Bröllopsbrukets hemsida

Du kanske också vill läsa..

Vi skräddarsyr din drömresa

Utöver våra färdiga resor och förslag så hjälper vi många kunder att skräddarsy helt egna resor. Vad din drömresa än är ser vi till att förverkliga den! Kontakta oss via formuläret nedan eller ring våra resekonsulter direkt så hjälper vi dig.

0775-555 000

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.