Zanzibar: Nyöppnat hotell medlem inom The Leading Hotels of the World

Zanzibar är en sagolik ö tillhörande Tanzania som länge lockat resenärer genom natursköna omgivningar, vackra vyer, spännande historia och kritvita (och en del orörda) paradisstränder. Här är dykning populärt och du kan också välja att kombinera sol och bad med safariutflykter. Om du önskar soliga dagar på stranden är den bästa perioden att åka mellan januari och februari och juli till oktober. 

Emerald Zanzibar Resort & Spa

Emerald Zanzibar Resort & Spa är en nyöppnad femstjärnig resort som är medlem inom The Leading Hotels of the World. Resortens samtliga sviter utstrålar elegans och harmoni, med en blandning av modern och exotisk stil. En del av rummen har havsutsikt, egen privat pool och jacuzzi. Utöver detta finns det även mängder av möjligheter att utforska omgivningen, genom bland annat dykcenter, vattensportscenter, gym- och sportcenter och The Emerald Spa. För de som åker hit på affärsresa så finns det tillgång till stort kongresscenter och för de som åker hit med barn är Dolphin Kids Club populärt. I övrigt finns det sju olika restauranger på resorten där alla erbjuder olika internationella smakupplevelser. 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.