Ystad: Porten till Österlen

Ni bor på Ystads nya livssstilshotell Fritiden Hotell & Kongress. Det är Ystads gamla badhus som man har byggt om till ett helt unikt boende med en fantastisk rooftop bar. Det finns oändligt med möjligheter och ställen att besöka.

Några av våra bästa tips:

Karl Fredrik på Eklaholm har gjort succé med sitt livsstilsprogram på TV. Hans 1600-tals gård som är en kombinerad handelsträdgård, inredningsbutik och blomsteraffär är väl värt ett besök.

Kiviks Musteri ligger i södra delen av Kivik, där äppelodlingar möter Hanöbukten med sina kritvita stränder. En otroligt vacker plats med både kunskapshus och gårdsbutik.

Vi slår även ett slag för historiken – Ale Stenar, fornlämning av en skeppssättning som består av 59 stenar, troligen från vendeltiden. Även Glimmingehus är värt ett besök som en av Nordens bäst bevarade enkelhusborg från medeltiden.

Ystad i sig har mycket att erbjuda. Vandra runt bland mysiga gränder, följ Wallanders fotspår eller bara njut av frisk luft och god mat!

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg från Arlanda till Malmö Airport med SAS (t o r) med incheckat bagage
• 3 nätter på Fritiden Hotell & Kongress, dubbelrum deluxe med frukost

fr. (familjepris) 14 495 kr

Pris beräknat på 2 vuxna och 1 barn under 12 år med avresa 4-7/8. Andra datum och familjerum på förfrågan.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.