Strosa runt på Strøget i Köpenham

Åk på weekend ned till Köpenhamn. En romantisk miljö med många nya och gamla byggnader, med stort utbud av nöjen, kultur, barer, restauranger och shopping. Det är svårt att sätta finger på vad det är som gör Köpenhamn unikt, men väl på plats upplevs en levande atmosfär som direkt förklarar dess unikhet. Ja – Skandinaviens näst största stad måste helt enkelt upplevas!

Väl i Köpenhamn rekommenderar vi att du går till Strøget, som är en av världens äldsta gågator och stadens populäraste shoppinggata. När shoppingrundan är slut kan du gå ner till Nyhavn, en hamn där många turister väljer att äta och dricka gott. Och om du vill ha omväxling så finns det omtalade och uppskattade nöjesfältet Tivoli, mitt i staden.

I en byggnad från 1900-talet ligger Ascot Hotel. När du vill unna dig ett centralt och lyxigt hotell. Med närhet till de historiska och kulturella platserna så som Rosenborgs slott och Amalienborgs slott, gör sig hotellet mycket attraktivt. Hotellet har i övrigt frukost buffe, en reception, öppet dygnet runt, gratis Wi-Fi.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg från Arlanda till Köpenhamn (t o r) med SAS incheckat bagage
• 3 nätter på Ascot hotell, del i dubbelrum deluxe med frukost
• Privat transfer till hotellet t o r

fr. 8 235 kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.