Australien, W Melbourne: Ett av de mest åtråvärda hotellen under 2020

Det är många av oss som alltid inspirerats lite extra av människor som berättat att de varit i Australien. Är du en av dem? Vi känner kanske inte till den uppenbara anledningen till varför, men det kanske är något med känslan om att bli ett med naturen och det liv som levs därefter. Vi inspireras av djurlivet – kanske extra mycket av kängurur, koalor, papegojor, pingviner och delfiner. Vi inspireras och imponeras av exotiska vattenfall, regnskog, öken, höga klippor, färgstarka ljusa korallrev och mörka laguner. Och vi inspireras, imponeras och fullkomligt älskar kritvita sanddynor att promenera på.

Allt detta går att få vara en del av i delstaten Victoria och bor du i Melbourne, så bor du i denna delstat. I staden Melbourne lever du ett storstadsliv, samtidigt som livet utanför erbjuder det naturliv du vill upptäcka; en kombination många av oss uppskattar.

Vi rekommenderar att du bor på hotellet W Melbourne. Hotellet var det första internationella femstjärniga hotellet som lanserades i Australien 2021. Enligt CNN är hotellet rankat som ett av världens nyaste och mest åtråvärda hotell att boka under år 2022. Här inspireras du av underjordisk cocktailbar, en inomhuspool med ett tak i guld och en fantastisk utsikt över staden. Så. Låt dig inspireras och  imponeras. Och vi hjälper dig hit.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg med Finnair i slutet av november via Helsingfors och Singapore
• Tre nätter på hotell W Melbourne i ett Fabulous Room City view inkl. frukost
• Ovan är ett ankomstpaket så kontakta oss gärna för hjälp och inspiration för din totala resa till Australien

fr. 16 500 kr

Pris per person med del i dubbelrum.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.