Vouliagmeni: Upptäck den atenska rivieran

Byt ut den franska riverian mot den atenska. Vouliagmeni är en exklusiv semesterort som är belägen söder om Greklands huvudstad Aten och är Atens motsvarighet till Cannes på franska rivieran. Vouliagmeni är en relativt oupptäckt semesterort där du som besökare kan njuta av livets goda. Stränder som skuggas av pinjeträd, azurblått hav och exklusiva strandklubbar. Det perfekta resmålet för dig som vill njuta av Grekland när det är som bäst. Omgivningarna i området kan liknas atmosfären i Mamma Mia-filmerna. En atmosfär som kanske kommit att bli den idealiska drömbilden om Grekland.

Åker du hit erbjuder vi det vackra femstjärniga lyxhotellet The Margi. Här finns inomhus- och utomhuspool, bastu, poolbar, 3 restauranger, spa med behandlingsrum, gym, konferenslokaler och roomservice dygnet runt. Tidigare resenärer har omtalat stället som magiskt med högklassig service, underbara solsängar vid poolen i anslutning till baren som serverar fantastiskt goda drinkar.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Tur och retur från Arlanda till Aten med SAS
• The Margi: Superior Double med frukost
• Tur och retur transfer från Atens flygplats till hotell

fr. 14 475 kr

Frånpris beräknat per person och 3 nätter boende på The Margi.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.