USA, New England: Den perfekta semesterdrömmen året om!

I det nordöstra hörnet av USA ligger regionen New England. Här finner man några av de vackraste och mest imponerande landskapen och många småstäder som omges av historia.

New England består av de sex delstaterna Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire, Maine och Massachusetts och för att inte missa något har vi lagt till bilhyra under vistelsen så ni lätt kan ta er runt.

Water’s Edge Resort & Spa ligger på en privat strand i Westbrook. Några bekvämligheter som hotellet erbjuder är kylskåp, kaffebryggare, gratis wi-fi och rumsservice. Finns även möjligheten att utöva utomhusaktiviteter så som tennis och vindsurfing.

Njut av solen på sandstranden eller om du önskar ge dig ut på upptäcktsfärd så kan vi tipsa om Harvey’s Beach, Hammonasset Beach State Park och 2 olika shopping Outlets inom 10 minuter. Åker du 30 minuter österut ligger staden Mystic. Eller åk 30 minuter västerut till välkända Yale University där bl.a. många presidenter studerat.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Direktflyg från Arlanda till New York (t o r) med SAS med incheckat
• 5 nätter på 4-stjärniga Water's Edge Resort and Spa, del i dubbelrum med queensize säng
• 4 dagar bilhyra (avgifter och skatter är inkluderade) + fri parkering på hotellet

fr. 16 895 kr

*Pris beräknat per person på del i dubbelrum. Extra förare går att lägga till mot en avgift.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.