Upplev kulturberikade Wien!

Wien är Österrikes huvudstad och är en blandning av gammalt och nytt, där vackra historiska byggnader möter nya toppmoderna operahus. Många av oss symboliserar Wien med klassisk musik, schnitzel, sachertårta, opera, konserter, caféer och historiska byggnader. En del av Wiens gator ger oss en inblick i hur det såg ut för hundra år sedan, då mycket finns bevarat. Det är också känslan av det bevarade som också utgör bilden av Wien som historiskt och kulturellt levande. Visste du att Wien har mer än femtio olika teatrar och operahus? Utöver detta finns även den berömda domkyrkan Stefansdomen, med en imponerande tornspira på hela 137 meter. 

Åker du hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Imperial, a Luxury Collection Hotel, som ligger mitt i Wien. Hotellet har 79 rum och 59 sviter som är exklusivt inredda med väggar av siden, badrum av marmor och möbler i klassisk rokokostil. Travel and Leisure har röstat fram detta hotell som ett av de 500 bästa hotellen i världen under år 2022. Hotellet vann även Travelers Choice Best of the Best Award 2022. För dig som bokar detta berömda hotell väntas en fulländad och exceptionell upplevelse helt enkelt! 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Datum: 14-17 oktober
• Flyg t o r med KLM exkl. bagage
• Deluxe-rum exkl. frukost på det femstjärniga hotellet Imperial i Wien

fr. 16820 kr

Pris per person per rum

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.