Sorrento, Italien: Nära världens vackraste kussträcka

Promenera längs branta bergsklippor i Sorrento

Vakna upp i ett soligt Sorrento med utsikt över Neapelbuktens glittrande vatten. För att svalka dig i värmen, låt de slingriga och ljusa betongtrapporna visa dig vägen ned. Utmed bergsklipporna och de smala branta stråken växer citroner och apelsiner. De vackra olivträden avslöjar medelhavsklimatet och vindruveodlingarna ger italienska toscanska vibbar.

Småstaden Sorrento ligger på Sorrentohalvön i Neapelbukten, Italien, och får dig utan tvivel att känna smak på det ljuva livet. Staden gör sig belägen på bergsklippor med branta stup ned mot havet, och är en känd badort som varje år besöks av kungligheter och andra celebriteter. I närheten finns Amalfikusten, som anses vara världens vackraste kussträcka. Neapel, Capri och Pompeji är andra sevärda ställen i närheten.

Bo på femstjärniga hotellet Hilton Sorrento Palace under din vistelse här. Hotellet har bra läge med gångavstånd till centrum, med inomhus- och utomhuspool. Hotellet är med sina rymliga ytor även perfekt för konferens och stora sällskap.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Direktflyg med SAS Arlanda till Neapel
• 7 nätter Hotell Hilton Sorrento Palace. Standard dubbelrum inkl frukost.

fr. 34 095 kr

Pris för 2 personer

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.