Amalfikusten i Italien: En av världens vackraste kussträcka

Vakna upp i ett soligt Sorrento med utsikt över Neapelbuktens glittrande vatten och låt förmiddagen spenderas genom promenader bland de slingriga betongtrapporna. Längs med de branta bergsklipporna och de smala stråken växer citroner och apelsiner. De vackra olivträden avslöjar medelhavsklimatet och vindruveodlingarna ger italienska toscanska vibbar. Mitt i allt det där ljuvliga ligger Sorrento – en stad som utav tvivel får dig att känna smak på det ljuva livet. Staden ligger längs med Amalfikusten, som är en av världens vackraste kuststräckor, och är en känd badort som varje år lockar åker kungligheter och celebriteter. Längs med hela Amalfikusten finns det mängder av slående vackra platser att upptäcka, såsom bland annat Neapel, Capri, Cetara, Positano och Pompeji.

Åker du hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Hilton Sorrento Palace. Hotellet ligger bara tio minuters promenad från Sorrentos historiska stadskärna och har även promenadavstånd till närmsta strand. Som boende på hotellet har du tillgång till inomhus- och utomhuspool, fitnesscenter, restaurang, bar, spaavdelning och reception öppen dygnet runt. Hotellet är med sina rymliga ytor även perfekt för konferens och stora sällskap.

Detaljer

• Direktflyg med SAS Arlanda till Neapel
• 7 nätter Hotell Hilton Sorrento Palace. Standard dubbelrum inkl frukost.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.