Ibiza: När pulsen möter lugnet

New age blandas med jetset, kändisar med hippies – ja denna ö har sedan 1950-talet lockat både konstnärer, kreatörer och mystiker. Ibiza är eftertraktad bland turister med ett trendigt nattliv, stort utbud av restauranger, barer, shopping, sevärdheter och utflykter. Staden är även känd för sina fina vita sandstränder med kristallklart turkost vatten. Denna ö är en kombination av det mesta och erbjuder idag allt för alla olika typer av resenärer. Och kanske passar den även dig?

Lika mycket som Ibizas atmosfär anses vara fartfylld, lika mycket är atmosfären också avslappnande. Det femstjärniga hotellet Six Senses, som är beläget på Ibizas norra del Cala Xarraca, genomsyras av en lugn och spirituell atmosfär, som är sprungen ur den kultur som råder här. En kultur som är förknippad med musik, konst, mode, välbefinnande och andlighet. Att få odla sin egen mat på en 400 år gammal gård och delta i sessioner där kockar avslöjar sina djupaste kulinariska hemligheter, är också något som bidrar med känslan om en atmosfär som naturlig och rogivande. Här svalkar du dig i utomhuspoolen med utsikt över havet och njuter av utsökt ekologisk och säsongbetonad mat, hämtad direkt från gården. Här finns också en stor spaavdelning. Hotellet har i övrigt ett brett utbud av olika aktiviteter såsom yoga, meditation, träning, ljudhealing, hamam och vandring.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Six Senses Ibiza
• Flyg med Lufthansa från Arlanda via Frankfurt ut och via München på hem
• Privat transfer ingår (t o r)

fr. 41 690 kr

Pris per person. Kan enbart bokas veckovis.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.