Schweiz: Bo praktfullt i alpinskt vinterparadis

Waldhaus Flims Wellness Resort, Autograph Collection

Har valet av det svenska vinterresmålet blivit en upprepad vana och rutin? Längtar du efter omväxling och ett magiskt alpinskt vinterparadis? Ett vinterparadis bestående av en gigantisk slottsbyggnad i en modern tappning av den klassiska schweiziska stilen. En slottsbyggnad, ett hotell, som utstrålar elegans och en känsla för lyxiga rustika detaljer. Ett hotell omgiven av skog i nära anslutning till den alpinska bergskedjan med ett flertal närliggande skidanläggningar, som erbjuder pool, ångbastu, spa, spabehandlingar, terapibad, gym, museum och mycket mer. Ja hotellet och vinterparadiset heter Waldhaus Flims Wellness Resort, och är ett slående magiskt och lyxigt femstjärnigt hotell.

I övrigt lämpar sig hotellet väl för alla årstider och erbjuder en rad andra aktiviteter såsom cykeluthyrning, ridning, tennis, yoga, pilates och golf. Hotellet har även nära till Caumasjön och en linbana, för dig som är intresserad av att vandra i de alpinska bergen.

Hotellet ligger i nära anslutning till skidbackarna i Flims/Laax/Falera skidområde. Skidområdet är ett av de största freeride områdena i hela Schweiz.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Swiss Arlanda-Zurich tur och retur
• Privat tur och retur transfer
• 7 nätter i Superior rum Mountain view på hotell Waldhaus Flims Wellness Resort

fr. 25 885 kr

Priset är baserat per person.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.