Schweiz: Bo praktfullt i alpinskt vinterparadis

Har valet av det svenska vinterresmålet blivit en upprepad vana och rutin? Längtar du efter omväxling och ett magiskt alpinskt vinterparadis? Söker du ett vinterparadis bestående av en gigantisk byggnad i en modern tappning av den klassiska schweiziska stilen? Kanske en gigantisk byggnad, ett hotell, som utstrålar elegans och en känsla för exklusivitet och praktfulla detaljer? Ja, det femstjärniga hotellet Waldhaus Flims Wellness Resort uppfyller bilden om allt det där och är omgiven av den alpinska bergskejdan, med ett flertal närliggande skidanläggningar bland annat Flims, Laax och Falera. Här i närheten finns ett av de största freeride-områdena i hela Schweiz. Hotellet har en fantastisk spaanläggning med pool, ångbastu, spa, spabehandlingar, terapibad, gym, museum och mycket mer.

I övrigt lämpar sig hotellet väl för alla årstider och erbjuder en rad andra aktiviteter såsom cykeluthyrning, ridning, tennis, yoga, pilates och golf. Hotellet har även nära till Caumasjön och en linbana, för dig som är intresserad av att vandra i de fantastiska alpinska bergen.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Swiss Arlanda-Zurich tur och retur
• Privat tur och retur transfer
• 7 nätter i Superior rum Mountain view på hotell Waldhaus Flims Wellness Resort

fr. 25 885 kr

Priset är baserat per person.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.