San Francisco: Upplev Golden Gate-bron i höst!

Är du redo att upptäcka en av världens mest levande och livsbejakande städer? Ja, staden med världens mest berömda hängbro väntar dig till hösten! Vi talar givetvis om San Francisco med Golden Gate-bron som dess absoluta signum. Hit åker miljontals turister årligen för att ta del av storstadspulsen, shopping och sevärdheter. Här nedan kan du läsa om två olika hotell som ligger i hjärtat av centrala San Francisco och som vi varmt rekommenderar att du åker till.

  • Hotell Zelos – 1km från Golden Gate-bron

Med bara 4,5 km till det världsberömda gamla fängelset Alcatraz, 1 km till Golden Gate-bron och 7 minuters promenad till shoppingdistriktet Union Square blir hotell Zelos ett smart val för dig som vill maximera utbudet i San Francisco! Detta idealiska läge i kombination med fitnesscenter, reception tillgänglig dygnet runt, minibar, plattskärms-tv och närhet till flertal restauranger och barer gör hotellet till ett attraktivt och omtyckt hotell bland våra tidigare resenärer.

  • Hotell Zetta – Gångavstånd till det berömda och kulturella SoMa-distriktet

Hotell Zetta är ett fyrstjärnigt, prisvärt, trendigt och hippt hotell i San Francisco. Hotellet vänder sig till de kultursökande och färgglada drömmare som alla önskar bo i samt känna pulsen av det berömda SoMa-distriktet! I övrigt befinner sig hotellet i de centrala delarna av San Francisco och erbjuder bar, lounge, ett toppmodernt fitnesscenter och gångavstånd till Westfield Shopping Center.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. 32 879 kr

Flyg t o r Stockholm - San Francisco
Sex nätter på det fyrstjärniga hotellet Zetta San Francisco
Pris per person i dubbelrum

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.