Rio De Janeiro: Världens vackraste stad

Berg som möter regnskog, som möter milslånga kritvita stränder. Sambarytmer utifrån ett pulserande nattliv. Karnevalens inre förmåga att sprida livsglädje bland folket, bland oss som besökare, som betraktare, som medverkare. Kristusstatyns hisnande utsikt från Corcovado.

Var i världen kan du uppleva sambakarnevalen på Sambodromo, Bossanovan i Ipanema, fotbollen på Maracana, soluppgången på Copacabana, solnedgången vid Arpoador, eller brisen uppe på Sockertoppen om inte i Rio de Janeiro.  

Ja många känner till Rio de Janeiros rykte om att vara en av världens vackraste städer. Vi känner till det, och vi vet hur vi skräddarsyr resan hit – så att det blir precis så som du vill ha det. 

När du åker hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga boutique hotellet Emiliano Rio i Copacabana. Här svalkar du dig i poolen, äter utsökt mat eller sippar på en Caipirinha i baren och tittar ut över stranden. 

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Datum: 1-9 december (7 nätter på plats)
• Flyg TAP Air Portugal
• Bo på Emiliano, 5 stjärnigt boutique hotell mitt på Copacabana stranden
• Guidad dagstur till Sockertoppen, Kristusstatyn samt stadsdelen Santa Teresa

fr. 27 530 kr

Pris per person.

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.