Halkidiki

Toppmoderna villor på prisbelönad resort

Eagles Villas – Small Luxury Hotels of The World

Upplev en resa till Grekland som är helt utöver det vanliga, spendera din nästa lyxsemester på Eagles Villas i Halkidiki! Denna oas är perfekt belägen bland medelhavsträdgårdar med enastående utsikt över bukten och toppmoderna villor med privata pooler. Här kan du utforska det prisbelönta spaet med behandlingar, sola på den privata stranden, prova på olika vattensporter eller utforska undervattensvärlden med hjälp av det PADI-certifierade dykcentret.

Matälskare kommer att älska de fyra berömda Eagles Palace-restaurangerna och barerna. Från färska skaldjur till lokala delikatesser och internationella rätter. Dessutom kan du njuta av den exklusiva butlerservicen som gör din vistelse ännu mer bekväm och oförglömlig. Om du vill utforska den omgivande regionen ligger resorten nära byn Ouranoupolis. Här kan du upptäcka traditionell grekisk kultur, beundra historiska sevärdheter och njuta av den genuina atmosfären.

Intresserad av denna konceptresa?

Kontakta oss via formuläret eller ring vår säljare så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för dina ändamål. Välkommen!

0775 – 555 000

Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.