Qatar: Kultur och innovativ arkitektur i Doha

Qatar är landet av soukmarknader, sanddyner, storstäder, shopping, konst och kultur. Här upplever du känslan av att åka fyrhjulsdriven bil bland enorma sanddynor, vandra runt bland arkeologiska utgrävningar i det världsarvslistade Al Zubarah och att bara vara – på stranden en solig dag.

The Ritz Carlton Doha

I Qatars huvudstad Doha ligger det femstjärniga hotellet The Ritz Carlton Doha. Hotellet ligger på en exklusiv ö-resort, precis i anslutning till marinan med yachter som cirkulerar runt i det glittrande blåa vattnet i persiska viken. Hotellet tillhandahåller 374 rum och sviter, alla designade för komfort, bekvämlighet och att bevara lokala traditioner men samtidigt också införliva nya mer moderna. På hotellet finns fem restauranger för olika smaker, bland annat den attraktiva restaurangen Flamingos. Här njuter du av kulinariska smakupplevelser vid poolen med utsikt över havet. Restaurangen är en perfekt grogrund för en rofylld och romantisk middag helt enkelt. Staden Doha kombinerar traditionell kultur med ultramodern arkitektur och innovativa idéer, en kombination som också gör Doha till en spännande stad att utforska.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.