Portugal: Prisvärda resor till Lissabon!

Lissabon – billigare än Barcelona, trendigare än Paris, roligare än Berlin! Vi erbjuder nu en resa som passar alla i familjen och dessutom nu till fantastiska priser. Intresset för Lissabon har ökat något enormt de senaste åren och många uppskattar stadens fantastiska blandning av gammalt och nytt, stadsliv och stränder, de senaste trenderna och de urgamla sederna. World Travel Awards utsåg Lissabon till ”bästa resmålet” år 2019 och fortsätter som resmål att charma de flesta av oss. Staden är fylld av smala rustika gränder, historiska sevärdheter och i den äldsta stadsdelen finns inga bilvägar. Staden är en av de äldsta städerna i hela världen, till och med äldre än Rom, och tack vare att staden är byggd på sju kullar är utsikten slående magisk från nästan överallt – var du än befinner dig.

My Story Hotel

I vår färdigpaketerade resa ingår privat transfer till och från flygplatsen och stadstur med tuk-tuk. Ni bor på 3-stjärniga hotellet My Story Hotel Tejo där frukost ingår. Ligger centralt beläget i stadsdelen Baixa, 300m från torget Rossio och med utsikt över floden Tejo. Från Lissabon kan du välja att göra dagsturer till Algarvekusten, som är en av Europas vackraste kussträckor och helt klart värt ett besök!

Önskar du bo närmare Algarvekusten och mer exklusivt? Tryck dig vidare här!

Detaljer

• Flyg från Arlanda till Lissabon (t o r) med incheckat bagage
• 5 nätter på My Story Hotel Tejo (***) med frukost
• Transfer från flygplats - hotell (t o r)
• Stadstur med tuk-tuk

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.