Pontresina, Schweiz: Bo på lyxhotell i världsklass

Åk några åk i nypistad slalombacke. När du känner dig mätt på mängden skidbackar låter du skidorna vara på hela vägen fram till hotellets entréingång. Väl framme väntar bastun, som frontar kylan med värmen och unnar dig en härlig och avkopplande stund. När värmen blir för påtaglig, svalkar du dig i inomhuspoolen. För att därefter värma dig igen – om du känner för det.

Grand Hotel Kronenhof i Pontresina, bara sex kilometer från den välkända skidorten St. Moritz i Schweiz, får vem som helst att höja på ögonbrynen. Anser du att komfort och bekvämlighet i en romantisk och lyxig atmosfär, med otrolig bergsutsikt och hundraårig historia, är viktigt kring val av hotell – lär du med stor sannolikhet bli nöjd med detta hotell. Många av de som reser hit anser att denna kulturarvsskyddade anläggning i lyxklass erbjuder nästintill allt som kan tänkas behövas på en resort. Med allt från bowling, pooler, badtunna, bar, restauranger, bastu, ångbastu och solarium, till spa med turkiskt bad, fotmassage, manikyr och massage. Hotellet erbjuder även yoga, aerobics, spelrum, biljard, vattenrutschkana, fitnesscenter, sminkning, vaxning och så mycket mer. Här är du om sommaren sysselsatt med golf, ridning och vandring, och om vintern med skidåkning bland annat. I övrigt har tidigare resenärer omtalat hotellets personal som otroligt professionell och hjälpsam. Så. Låt dig välkomnas och bli omhändertagen helt enkelt, i en magisk alpinsk bergsatmosfär. För att du också är värd det.

Detaljer

• Flyg med Swiss Arlanda-Zurich
• Kronenhof: Superior Double Room inklusive halvpension (frukost och middag)
• Tåg 2: klass

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.