Pinzolo, Italien: Skidåkning och avkoppling

Ta känslan om vintern och vintermyset till en helt ny nivå. Det femstjärniga hotellet Lefay Resort & SPA Dolomiti i byn Pinzolo i norra Italien förverkligar dina drömmar om att få uppleva ett enastående magiskt vinter- och bergslandskap. Koppla av med en rogivande bok framför eldstaden med panoramautsikt över den alpinska bergskedjan eller njut av bastubad eller ett avkopplande dopp i inomhus- och utomhuspoolen. För dig som önskar mer äventyr finns Pinzolos ispalats eller Pinzolos egna skidort Comunità delle Giudicarie precis i närheten. Hotellet erbjuder uthyrning av skidutrustning och köp av liftkort.

Men byn är inte enbart magisk under vinterhalvåret, utan minst lika magisk resterande årstider. Med gångavstånd från hotellet till Pra Rodonts linbana kan du cykla eller vandra upp i bergen. Du kan även besöka Parco Naturale Adamello Brenta, som är ett bergigt naturreservat med sjöar, skogar och glaciärer. Allt detta och så mycket mer – i en orörd och oupptäckt liten bergsby!

Detaljer

• Lefay Resort, 6 nätter del i Junior Suite 57m2
• Flyg t/r Verona med Lufthansa
• Tillägg:
SkiBus på lördagar och söndagar från Verona till Pinzolo från 1000 kr
Privat biltransfer Verona flygplats till Pinzolo tur och retur från 6400 kr
Hyrbil 1 vecka från 4500 kr

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.