Patagonien: Ett av världens vackraste naturreservat

Vill du bli ett med naturen – på riktigt? Vill du uppleva något av naturen unikt och originellt – något du aldrig upplevt tidigare? Ja då är Patagonien i Argentina något för dig. Vi hör ofta att en bild förklarar mer än tusen ord. Ett uttryck som gör sig gällande och högst levande genom bilderna på Patagonien. På bilderna ser vi ett naturreservat på 14000 hektar som är slående unikt och magnifikt. Här vandrar du i en av världens vackraste vandringsleder. Här kan du också skåda Perito Moreno Glaciären. En glaciär många av oss rankar högt upp på listan av destinationer värda att upptäcka. Och för dig som är mer äventyrlig så erbjuds det även bergsklättring.

Lika unik och enastående som miljön är också hotellet Explora El Chaltén. Ett toppmodernt och artiktekturritat hotell med en interiör som inspirerats av naturen utanför, med ljusa inslag av trä från golv till tak. Rummen är rymliga och erbjuder en fantastisk utsikt över naturreservatet. Hotellet finns med på CNN Travels lista av de nyaste och mest åtråvärda hotellen i världen att boka under år 2022.

Så, låt dig andas in atmosfären av något du kanske aldrig andats in tidigare. Och vi hjälper dig hit – och skräddarsyr allt precis så som du vill ha det.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer
fr. kr

Hotell Explora El Chaltén

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.