Oman: Spektakulära berg, öken och fjordar

Oman är ett av de bästa resmålen år 2022, enligt Lonely Planet. Landet gränsar till hela tre länder, Saudiarabien, Yemen och Förenade Arabemiraten, och är en kombination av berg, öknar, fjordar, vattenfall, kulturella sevärdheter och stränder. Oman är berikad med kultur och djup historia. Låt dig inspireras av berömda Nizwa Fort eller upplev mystiken bland souker på marknaden i huvudstaden Muscat, som förr var en av de viktigaste hamnarna på Indiska Oceanen. För dig som fyller semestern med utflykter väntas en av världens största sandöken Rum al-Khali och för dig som önskar mer avkoppling är semesterstaden Sur perfekt. På Turtle Beach i Sur kan du njuta av lugnet och solen, samtidigt som du ser sköldpaddor simma omkring i det turkosa vattnet. Om du önskar mer spänning rekommenderar vi att du åker till Wadi Shab för att få uppleva ett magiskt vattenfall i en grotta. 

Mitt i huvudstaden Muscat ligger det femstjärniga hotellet W Muscat. Hotellet har 279 lyxiga hotellrum och sviter där omanskt arv möter modern design. Rummen har fantastisk utsikt över vattnet i Omanbukten. Här tillåter du dig själv att varva ner i en lyxig och avkopplande miljö.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.