Norra Finland

Norrskenssaga

DESTINATION: Saariselkä, Finland

RESELÄNGD: Från 2 dagar

FOKUS: Välmående, naturupplevelser, avkoppling

Välmående, hälsa och magisk natur

Vi lever i en tid av stress, speciellt i storstäderna. Samtidigt bor vi i Norden som erbjuder fantastiskt fin natur och omgivningar. Detta är något som kan ge oss en välbehövd paus från stressen som kan upplevas av många. I Norden finns det ett fenomen som folk vallfärdar till för att få uppleva, nämligen Norrsken!

På denna resa åker vi till våra kära grannar långt upp i norr för att få uppleva och njuta av det som finska Lappland erbjuder i form av naturupplevelser, friluftsaktiviteter samt lugn och ro.

“Flera undersökningar visar att vi mår bra av friluftsliv, där naturkontakten främjar både den fysiska och psykiska hälsan. Vissa forskare menar till och med att vi skulle bli lyckligare och känna större livskraft om vi fick en starkare koppling till naturen”

– Folkhälsomyndigheten

Boende

Standard

Glasigloo

Inifrån glasigloons värme kan du uppleva himlavalvets skådespel. Här finns plats för två personer med möjlighet till extrasäng. Toalett finns i igloon men dusch och bastu finns i närliggande byggnad.

BEKVÄMLIGHETER: Privat badrum

Deluxe

Kelo glasigloo

I de nybyggda Kelo-Glasigloorna kombineras timmerstugans värme med utsikten du får genom igloons glas. Här finns plats för upp till sex personer, privat bastu, öppen spis och ett pentry. Ta in den förtrollande skönheten i norrskenet och den lappländska vildmarken från ditt eget privata gömställe.

BEKVÄMLIGHETER: Egen bastu, öppen spis, badrum med dusch

Urval av aktiviteter

Snöskoter-safari
Hundspann
Aurorajakt
REN-safari

Intresserad av Norrskenssaga?

Kontakta oss via formuläret eller ring vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

0775 – 555 000

Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.