New York: Bo i pulsen mitt på Times Square

Ibland vill vi vara på en plats som erbjuder allt. Ibland vill vi uppleva hur det känns att faktiskt leva i kärnan, i hjärtat, i pulsen, av hela världen. Mitt på Times Square.

På hotell W New York – Times Square bor du centralt och i staden som aldrig sover. Unna dig själv möjligheten att få vakna upp i en king size bed med utsikt över hela New York. Pulsera runt i gator av betong och drömmar som erbjuder allt. Shoppa på Times Square och 5th Avenue, se en match i Madison Square Garden, se teater på Broadway, promenera i vackra Central Park, upplev världsberömda samlingar av modern konst i Guggenheim-museet eller besök en av New Yorks främsta turistattraktioner Central Park Zoo.

Hotell W New York är ett lyxhotell i Midtown. På hotellet finns en restaurang, ett fitnesscenter som är öppet dygnet runt och en stor lounge. Här ingår bekvämligheter såsom konferenslokaler och reception som är tillgänglig dygnet runt för dig. Önskas det något mer utöver detta, så ordnar vi det för dig.

Hotell Public New York
Ett annat hotell som du kan bo på under din vistelse i New York är hotell Public. Ett prisvärt och toppmodernt designat fyrstjärnigt hotell, som ligger i Bowery i närheten av Brooklyn Bridge och Broadway. I närheten av hotellet finns kända sevärdheter såsom teatern Radio City Music Hall, skyskrapan One World Trade Center och minnesmärket för 11 september-attackerna.

Hotellet har i övrigt två restauranger, en nattklubb och sex barer. Här finns även gym, två kaféer och en underbar takterrass med magisk utsikt New Yorks skyskrapor. Barerna och restaurangerna återspeglar en modern livsstil och ger en unik meny med kulinariska smakupplevelser.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• 4 nätter på hotell W New York

fr. 14 428 kr

Pris per person med del i dubbelrum

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.