New York 24-30 maj m. färdledare!

Följ med oss till staden av städer, till metropolen där varje hörn och byggnad finns med på någon biofilm. Här upplever du våren i gräset i Centralpark, flanerar bland kändisar på Fifth Avenue, skådar neonljusen på Broadway och upplever utsikten av oändliga skyskrapor. Här äter vi på restauranger med mat från alla världens länder och berikas av kända monument, sevärdheter och konstutställningar. Som pricken över i:et upplever vi det många årligen drömmer om att få uppleva: pulsen av en stad som aldrig sover. Tillsammans med er färdledare Mattias Olsson upptäcker vi många av stadens vackra delar och nedan ser du programmet för upplägget.

”När jag för första gången var i New York i början på nittiotalet föll jag direkt för stadens puls och ständiga ljud från gatorna. Denna världsmetropol fick mig att vilja arbeta med resor, för att helt enkelt få berätta för alla hur underbar staden var. Det går helt enkelt inte att sluta resa dit” berättar Mattias som har mer än 25 års erfarenhet av resebranschen och som många gånger besökt en av världens mest omtalade städer.

Detaljer

• Datum: 24.05.23-30.05.23
• Flyg t/r inkl. bagage och transfer
• 5 nätter del i dubbelrum på Sheraton Times Square****
• 4 inträden till sevärdheter
• Tunnelbanepass
• Fem restaurangbesök

Just nu får du 2000:- rabatt på bokningen!
Pris per person med rabatt 19 995:- (ordinarie pris 21 195:-). 

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.