Miami, Hotel Epic: Tropiskt paradis med fantastiska stränder och omåttligt nattliv 

Det finns många anledningar att vilja åka till Miami i USA. Staden är ett tropiskt paradis fyllt av exklusiva butiker, högklassiga restauranger, museer, omåttligt nattliv och fantastiska kuststräckor, såsom South Beach och Miami Beach. Stranden South Beach är bland annat en av USA:s främsta inneställen, där många världsstjärnor syns till. Miami erbjuder det mesta helt enkelt och passar alla olika typer av resenärer.

Vad gäller hotell i Miami rekommenderar vi Kimpton EPIC Hotel. Hotellet erbjuder lyx och bekvämlighet i alla former, med pool, rum med havsutsikt, gym och reception som är tillgänglig dygnet runt för dig. Ett hotell med goda omdömen, där tidigare resenärer omtalat hotellet som fantastiskt med bra läge. Hotellet ligger inbäddat bland skyskrapor och kanaler mitt inne i trendiga Miami downtown. På hotellet ligger mycket populära Restaurant Zuma dit ”locals” flockas på söndagsbrunchen.

De kommer dit i värstingbilar och med egna privata lyxyachter där de lägger till på hotellets egen lilla marina precis vid Zuma. Det är gångavstånd ner till Bayside Marketplace med fullt av shopping och restauranter samt till intilliggande FTX Arena där Miami Heat spelar NBA basket. Perfekt hotell om man kryssar från Miami då det ligger endast 3 minuter med bil från kryssningsterminalen. Utsikten från rummen på kvällarna med de upplysta skyskraporna runtomkring är mäktig. Nära till nattklubbar och en mängd hippa takbarer.

Önskar du annat hotell eller har andra önskemål? Kontakta oss så skräddarsyr vi resan helt efter dina behov och önskemål. Allt för att vi vill att du ska få ut det bästa av din resa.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg med SAS nonstop
• Boende 3 nätter i Standardrum exklusive frukost på Kimpton EPIC Hotel

fr. 12 260 kr

Pris beräknat per person sex nätter

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.