Mauritius: Paradisstränder och kristallklart vatten

Mitt i Indiska Oceanen ligger Mauritius, en exotisk plats med kristallklart turkost vatten, kritvita paradisstränder och frodande palmer. Mauritius är en fantastisk plats rik på kultur och historia, med influenser från både Indien, Afrika och Europa, och är ett drömresmål för många av oss, kanske även för dig?

Hotellet Outrigger Mauritius Beach Resort är ett femstjärnigt hotell som ligger i anslutning till en stor vidsträckt strand på öns sydkust. Här upplever du lugnet lika mycket som farten, genom en mängd olika aktiviteter. Hotellet är perfekt för barnfamiljen, med barnpool, lekplats och shower på kvällarna för barnen. Hotellet har 3 restauranger, fullständigt spa, 4 utomhuspooler och nära till Heritage Golf Club, Black River Gorges nationalpark och massvis med andra stränder. Här kan du även passa på att vandra uppför berget Le Morne Brabant, ett berg som finns med på UNESCOS världsarvslista.

Önskar du annat hotell eller mer information om vårt utbud gällande denna plats? Tveka inte att höra av dig till oss! Vi älskar förändringar, nya förslag och önskemål. Vi brinner för att göra din resa till just – din.

Detaljer

• Flyg Arlanda - Mauritius t o r med incheckat bagage
• 9 nätter på Outrigger hotell, Dubbelrum med havsutsikt och halvpension
• Privat transfer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.