Mångkulturella och färgglada Amsterdam!

Amsterdam är en av Europas mysigaste städer med sina kanaler, broar, kullerstensgator, gamla kvartersstråk, rustika caféer och vackra byggnader. Amsterdam är Nederländernas största stad och är en mångkulturell samt välkomnande stad som erbjuder mycket. Kanalbåtsturer, sevärdheter, shopping, barer och restauranger är enbart en bråkdel av allt det som denna stad erbjuder. Amsterdam är även känt för att vara en av världens mest cykelvänliga städer, så hoppa på cykeln för att se mer av denna fantastiska stad!

Amsterdam Marriott

Åker du hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Amsterdam Marriott. Hotellet är väl anpassat för den som önskar komfort, bekvämligt och bra service. Hotellet är omtyckt för dess centrala läge med gångavstånd till mängder av populära sevärdheter, såsom exempelvis Moco Museum, med modern och samtida konst, och konserthuset Concertgebouw. I övrigt har hotellet en reception som är öppet dygnet rum, rumservice, concierge, parkering, minibar och en träningsanläggning. Allt detta och så mycket mer – på ett attraktivt och välkomnande hotell i en av Europas mest färgglada och mångkulturella storstäder!

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Flyg med KLM exkl. bagage
• 4 nätter deluxerum på Amsterdam Marriott exkl. frukost

Pris per person

fr. 16 820 kr

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.