Mallorca: Bland olivträd, berg och konstgallerier

Ett stenkast från Medelhavet, konstnärsbyn Deià och bergskedjan Sierra de Tramuntana ligger ett av världens mest kända hotell La Residencia på Mallorca. Ur gamla 1600-tals byggnader har ett fantastiskt hotell fått växa fram, som på ett genuint sätt erbjuder sina gäster en oöverträffad tillvaro. Här kan du följa med åsnor på vandring, promenera bland olivträd och utforska berömda skulpturträdgårdar och konstgallerier.

Alla sviter är utsökt inredda med mallorcanska antikviteter och lokala konstverk, samt utstrålar individuell charm och karaktär. På hotellområdet finns exklusiva restauranger och barer, med livemusik varje kväll. En av restaurangerna ligger i en fantastisk olivkvarn från 1600-talet och har en av de vackraste miljöerna på ön. I övrigt finns också mängder av aktiviteter såsom båtturer, yoga och kurser av olika slag att prova på. Kontakta oss så berättar vi mer!

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.