Maldiverna: Ät middag 5,8 meter under vattnet!

Maldiverna är ett idylliskt paradis och har ett tropisk klimat som gör det möjligt att resa hit året runt. Kritvita stränder och kristallklart vatten med fantastiska korallrev är en del av de tusentals faktorer som gör Maldiverna till ett ytterst attraktivt resmål att åka till. Crown & Champa har mer än 40 års erfarenhet av att förverkliga drömsemestrar och erbjuder ett brett spektrum av exklusiva resorter på Maldiverna, som är individuellt utformade för alla typer av resenärer. Följande text visar fem av de fantastiska resorts som vi varmt rekommenderar att du åker till. 

  • Hurawalhi Island Resort

Denna femstjärniga resort erbjuder 90 villor som ligger i anslutning till vattnet. De är avsedda för vuxna och erbjuder höga nivåer av bekvämlighet, avskildhet och fantastisk utsikt. Precis i närheten av dessa villor finner du en av världens största inglasade restaurang 5,8 meter under vattenytan, en höjdpunkt många resenerärer bockar av på “to do”-listan. Gör som dem! Upptäck, inspireras och bocka av du med!

  • Kuredu Island Resort & Spa

Kuredu Island Resort & Spa är en fyrstjärnig resort med 387 villor avsedda för olika typer av resenärer och budget. Med mängder av aktiviteter och flertalet fantastiska barer och restauranger erbjuder denna resort mer livfullhet, även om den likväl erbjuder den klassiska bilden om en avkopplande strandsemester. 

  • Kagi Maldives Spa Island

Inre ro. Inre glädje. Inre hållbarhet och enkelhet. På den exklusiva boutique-resorten Kagi Maldives Spa Island blir du medveten om dig själv och ditt välmående. Denna resort är en fulländad tillflyktsdestination anpassad för olika vuxna resenärer, men kanske allra mest för de par som önskar bo under vingarna av höga nivåer av bekvämlighet och exklusivitet.

  • Meeru Island Resort & Spa

Meeru Island Resort & Spa är en prisvärd destination och består av 284 villor belägna i områden specifikt anpassade för barnfamiljer och för de som reser utan barn. Denna resort är en av de största öarna med ett stort utbud av aktiviteter. Här finns Meeru-museet, barn- och tonårsklubbar och certifierat dykcenter. En del av villorna har även en egen privat jacuzzi! 

  • Komandoo Island Resort & Spa

Komandoo Island Resort & Spa är metaforen av avkoppling på höga nivåer. Denna resort är liten, genuin och intim. Hit välkomnas enbart vuxna och resorten är väl angelägen för dig som önskar lugn och ro eller de par som önskar fridfullhet i romantikens tecken. 

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.