Maldiverna: Barfotalyx på Constance Moofushi

På en enskild intim liten ö på Maldiverna finner du den femstjärniga och fulländade All Inclusive-resorten Constance Moofushi. Resorten ligger på den magiska södra Ari-atollen och omges av tre stora laguner och en korallträdgård. Resortens All Inclusive-program, med en välsorterad vinkällare och gourmémåltider med råvaror från havet, är en av de delar som gör resorten ytterst attraktiv bland resenärer att åka till. Här finner du även en av de bästa dyk- och snorklingsplatserna i hela världen. Och om du inte utforskar hisnande dykplatser, passar det också väl till hands att utforska resortens biomarina spabehandlingar. Ute över vattnet ligger nämligen exklusiva Constance Spa där du kan prova på mängder av behandlingar, med allt från detox- och djuprengöringsbehandlingar till föryngrings-behandlingar och klassisk massage. Vad du än önskar så kommer din spaupplevelse fullt ut att anpassas efter dina önskemål och ditt välbefinnande.

Constance Moofushi passar alla typer av resenärer, men kanske extra mycket dykaren, spa-entasuasten, den barnfria resenären och den som önskar extra mycket av allt. Resorten gör sig även perfekt för giftermål och fantastiskt fulländande smekmånader.

Tryck här för att läsa om Constance Halaveli, som är en annan resort på Maldiverna

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.