Madagaskar: Naturnära och fridfull Robinson Kruse-resort


Fånga din egen fisk till middag. Utforska ett varierat havslandskap med en snorklingsguide. Ta en överseende vila i din privata hängmatta. Koppla av under en massage på  ”Spa on the rocks” och upplev den ideala barfota 5*-lyxen på en fridfull semesterort på Madagaskar. För dig som vill väcka liv i alla dina fem sinnen, öppnar Constance Tsarabanjina upp för den möjligheten. Här är naturen nyckelordet – en miljövänlig semesterort där allt är skyddat, från havsbottnen till sandkornen på stranden. Privata stränder, turkost klart vatten och total avskildhet, ja här upplever du det vackra i en Robinson Kruse chic-inspirerad resort, på en ö som du kan promenera runt på 45 minuter.

Resorten har vunnit mängder av utmärkelser, bland annat ”Global Win in Luxury Private Island Resort” av World Luxury Hotel Awards. Resorten erbjuder spaavdelning, fitnesscenter, aktiviteter, vattenaktiviteter, guidade turer och restauranger för alla smaker.

Detaljer

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.