Lugano, Schweiz: Bo i praktfullt hotell från 1885

För dig som bara upptäckt Schweiz på vintern har missat en av världens vackraste sommarvyer! Lugano i Schweiz är enligt våra Travel Consultants och tidigare resenärer en fantastisk plats sommartid. Promenera längs med stråken av mysiga fik, toppklassiga restauranger och lyxiga butiker. Upptäck den solsäkraste staden i hela Schweiz med dess fantastiska statyer, fontäner och sekelskiftsbyggnader. Upptäck vatten så turkost att ingen kan undgå att bli fascinerad. Och vandra i bergen för dig som söker kanske en av världens vackraste vyer.

Åker du hit rekommenderar vi att du bor på det femstjärniga hotellet Grand Hotel Cilla Castagnola. Den charmiga och imponerande byggnaden har bedrivits som hotell ända sedan år 1885. Hotellet har restauranger, spa, privat strand, inomhus- och utomhuspool, bastu, ångbastu, hydropool och erbjuder träning i gymmet samt på den egna tennisbanan, bland annat. Hotellet är omgiven av en stor trädgård och ligger precis vid sjön Lugano.

Kontakta oss vid intresse
Detaljer

• Weekendresa inklusive hyrbil från Milanos flygplats
• Datum 7-10 Juli
• Flyg med SAS nonstop till Milano Linate
• 3 dagar på Grand Hotel Villa Castagnola
• Del i dubbelrum i Superior Double Lake View inklusive frukost
• Hyrbil Milan Linate flygplatsen

fr. 12 635 kr

Pris per person med del i dubbelrum

Frånpriset gäller specifikt datum. Andra datum på förfrågan.

Intresserad av den här resan?

Kontakta oss via formuläret nedan eller genom att ringa vår säljare direkt så hjälper vi dig vidare. Vi besvarar alla frågor du kan tänkas ha och sätter ihop den perfekta resan för just dig. Välkommen!

Jag vill bli kontaktad via *
Samtycke *
Tack för att du kontaktar Big Travel Concept! Vi återkommer till dig så fort som möjligt.
Något gick snett. Försök gärna igen senare.